Táska és párnavarrás a Nem Art Decorral

A Maróti kiskert workshopján vászontáska vagy párnahuzat elkészítését és nyomott mintával való dekorálását tanítja meg nektek Veronika és Réka. Szuper erős, jó tartású vászon anyagból lesz a táskátok vagy a párnástok. Színválasztás is lehetséges.

Aki még életében nem varrt semmit, viszont sokat és szívesen tervezgette, mi mindent varrna otthonra, most megtanulhat géppel varrni, ami nagy bátorságot ad a további alkotáshoz! Innentől egy új világ nyílik meg, gyakorlatilag bármit elkészíthettek magatok is!
Az ún. print technika, amivel a frissen varrt táskátokat vagy párnátokat dekorálhatjátok, nagyon egyszerű eszközökkel is megvalósítható. Sokféle ötletet és irányt ismerhettek majd meg, amelyeket otthoni munkáitokban hasznosíthattok.

A tanfolyam vezetőiről:

Babarczy Veronika tíz éve foglalkozik lakberendezési tanácsadással, tervezéssel. Blogja, a Nem Art Decor, ahol több lakásfelújítása és tervezési munkája végigkövethető, valamint lakberendezéshez kapcsolódó kézműves alkotó projektjei is. A könnyen elkészíthető, alkotás örömét adó, az otthon díszítését szolgáló tárgyak adták az ötletet, hogy minderről másoknak is tanítson. Elsősorban azért, mert együtt könnyebben és bátrabban alkotunk.

Tapasztalta ezt maga is, amikor Országh Rékával kezdtek együttműködni. Réka sokoldalúan tehetséges alkotó, a grafikától a varráson át különféle területken mozog otthonosan. Évekig volt gyerektáborok szervezője, jelenleg is sokféle módon foglalkozik gyerekekkel.

Először kézzel festett párnákat készítettek közösen, amit további közös ötletelések és alkotás követett. Mindkettőjük számára fontos az újrahasznosítás, ezért is választották a ReVer© mozaikszót közös munkáikhoz.

Mindenkit várunk szeretettel!

Pilismarótiaknak 10% árengedményt biztosítunk.

Jelentkezés menete, feltételei:

 1. A jelentkezés minden esetben írásban történik a www.marotikiskert.hu bármelyik worskhop leírásának alján található „Jelentkezés” gomb megnyitásával.
 2. A regisztrációhoz előleg befizetése szükséges minden esetben a tanfolyam részvételi díjának 50%-a. Ettől eltérő esetben a tanfolyam leírásánál rendelkezés található.
 3. Az előleg befizetéséhez ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT küldünk, melynek kiállításához szükségünk van a résztvevőtől SZÁMLÁZÁSI címre!
 4. Amikor az előleg befizetése a számlán feltüntetett határidőre megtörténik, a regisztráció véglegessé válik.
 5. A fennmaradó összeg kifizetése a helyszínen a tanfolyam/ workshop napján készpénzben történik!

Lemondási feltételek

 • A program előtt 14 nappal a tanfolyam/ workshop részvételi díjának 50%-át tudjuk visszautalni.
 • 14. napon túli lemondás esetén a tanfolyam/ workshop 0%-át tudjuk visszautalni – természetesen ha a lemondott helyre a lemondó fél talál maga helyett új résztvevőt vagy az újra meghirdetés során találunk új résztvevőt, ez az összeg mérséklődhet.

Elérhetőségünk: Varga Katalin +36 20 574 2606

Miért gyere el a MAróti Kiskert workshopjaira?

 • Mert oktatóinkat igyekszünk környékbeli szakemberek közül választani, így öregbítve nevüket és ismertetve meg tevékenységüket.
 • Mert az alkotás önbizalmat ad!
 • Mert kellemes környezetben, inspiráló emberekkel szakadhatsz ki a hétköznapokból,
 • Mert a tanulás növeli az élethosszt!
 • Mert nem kell a fővárosba utazni egy menő tanfolyamért, válassz a Maróti Kiskert tanfolyamaiból!
 • Mert talán nálunk fedezed majd fel egy rejtett tehetséged.
 • Mert itt találhatsz magadnak egy új hobbit!
 • Mert itt egyszerűen csak jól érezheted magad és feltöltődhetsz alkotás közben.

Mikor, hol?

 • 2020. október 24., 09:30
 • Maróti Kiskert, Pilismarót Ady Endre utca 1.
 • 15000 HUF
 • Babarczy Veronika és Ország Réka

Jelentkezés

Kapcsolat

Kérdésed van? Üzenj nekünk!