Macaron workshop – BETELT

A macaron Magyarországon máig “megosztó” süti. Van aki rajong érte és a gyűjtőszámláján elkülönített összeg áll a havi macaron kiadásokra, van aki idegenkedik tőle és nem érti mit lehet ennyire szeretni benne. Nos aki már kóstolt igazán jó macaront, az sosem fogja abbahagyni…

Ezt a különleges desszertet fogjuk sok szeretettel elkészíteni – mert az kell hozzá! A tanfolyam  célja, hogy   mindenki megismerkedhessen ezzel a mandulalisztből készülő finomsággal és elkészítésének technikájával. Az igazán jó macaron is, mint a parfüm, hosszú kísérletező munka gyümölcse, ahol a töltelék valódi harmóniában van az édes, mandulás sisakkal. Ehhez jön még a tökéletes külső: a sima felületű, galléros kalapok az ízzel rímelő színekkel. Ezeket az alapokat szívjuk majd magunkba a macaron elkészítése folyamán a tanfolyam vezető sok éves tapasztalatai alapján. Beszélünk majd az alapanyogról és beszerzési helyükről, az aktuális trendekről és finom macaron lelőhelyekről. És természetesen meg is tudjuk kóstolni a kis apróságokat. De vigyázat, az illatokhoz hasonlóan nem ajánlatos túlzásba vinni a kóstolgatást, hiszen hamar keverednek az ízek, amelyeket érdemes egy ideig a szánkban őrizni. Szeretnénk, ha a macaron nem csak futó divat lenne Magyarországon és Pilismaróton, hanem kialakulna egy hozzáértő, kedvelő közönség, akinek a heti rutinjába beletartozik az egy-két macaron elfogyasztása.

 

Mi történik a worskhopon:
1.Bemutatkozás – Kata is mesél, hogyan került az ő életébe a MACARON – hiszen ő eredendően francia tanár 🙂 Katáról és a macaronokról részletesebben a www.juliettemcaron.com ill. a https://www.facebook.com/juliettemcaronoffical/ hivatalos facebook oldalon olvashattok.
2. A receptúrák ismertetése, értelmezése az általunk adott recept alapján, Kata “tolmácsolásában”.
3.Lépésről-lépésre a macaron kalapok elkészítése: kikeverés, színezés, formázása
4.Közösen egy töltelék, a lemon curd elkészítése
5. Sütés
6. Az elkészült és a Kata által készen hozott házi készítésű töltelékekkel a MACARONOK töltése és “dobozolása” – kérjük, hogy otthonról hozott szállító dobozoddal járulj hozzá a környezettudatos szemléletünkhöz

Jelentkezés menete, feltételei:

 1. A jelentkezés minden esetben írásban történik a www.marotikiskert.hu bármelyik worskhop leírásának alján található „Jelentkezés” gomb megnyitásával.
 2. A regisztrációhoz előleg befizetése szükséges minden esetben a tanfolyam részvételi díjának 50%-a. Ettől eltérő esetben a tanfolyam leírásánál rendelkezés található.
 3. Az előleg befizetéséhez ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT küldünk, melynek kiállításához szükségünk van a résztvevőtől SZÁMLÁZÁSI címre!
 4. Amikor az előleg befizetése a számlán feltüntetett határidőre megtörténik, a regisztráció véglegessé válik.
 5. A fennmaradó összeg kifizetése a helyszínen a tanfolyam/ workshop napján készpénzben történik!

Lemondási feltételek

 • A program előtt 14 nappal a tanfolyam/ workshop részvételi díjának 50%-át tudjuk visszautalni.
 • 14. napon túli lemondás esetén a tanfolyam/ workshop 0%-át tudjuk visszautalni – természetesen ha a lemondott helyre a lemondó fél talál maga helyett új résztvevőt vagy az újra meghirdetés során találunk új résztvevőt, ez az összeg mérséklődhet.

Elérhetőségünk: Varga Katalin +36 20 574 2606

Miért gyere el a MAróti Kiskert workshopjaira?

 • Mert oktatóinkat igyekszünk környékbeli szakemberek közül választani, így öregbítve nevüket és ismertetve meg tevékenységüket.
 • Mert az alkotás önbizalmat ad!
 • Mert kellemes környezetben, inspiráló emberekkel szakadhatsz ki a hétköznapokból,
 • Mert a tanulás növeli az élethosszt!
 • Mert nem kell a fővárosba utazni egy menő tanfolyamért, válassz a Maróti Kiskert tanfolyamaiból!
 • Mert talán nálunk fedezed majd fel egy rejtett tehetséged.
 • Mert itt találhatsz magadnak egy új hobbit!
 • Mert itt egyszerűen csak jól érezheted magad és feltöltődhetsz alkotás közben.

Mikor, hol?

 • 2020. október 3., 10:00
 • Maróti Kiskert, Pilismarót Ady Endre utca 1.
 • 10900 HUF
 • Varga Kata alias Juliette Mc Aron

Jelentkezés

Kapcsolat

Kérdésed van? Üzenj nekünk!