Bringázz könnyedén elektromos kerékpárjainkkal
a Pilis szívében

Gyere velünk a nagy zöldbe bringázni! Elektromos bringáink elvisznek a Pilis vadregényes erdőibe. 2. Nagyszerű élmény hegyen-völgyön át, az erdőn keresztül bringázni. A Pilist keresztül-kasul behállózzák szilárd burkolatú erdészeti utak, amelyek egész napos kalandozást tesznek lehetővé. Elektromos bringáinkkal könnyedén legyőzheted a meredek emelkedőket is.

Budapesttől alig egy órányi távolságra.

Már egy órányi bringázás is nagy élményt nyújt.

Gyönyörű erdei környezetben lehet bringázni.

Nem csak bringával, hanem kávéval is várunk.

Nem kell sportolónak lenni a bringázáshoz, mivel az elektromos rásegítés megkönnyíti az emelkedők leküzdését.

Igény szerint bringás vezetést is biztosítunk.

Kipróbált kerékpáros túrák, biztonságos erdészeti utakon.

Kerékpáros utánfutóval pici gyerekek is vihetők.

Bringáink technikai jellemzői

Neuzer E-Trekking (férfi)

Férfi kerékpár

 • VÁZ: AL6061 ALU 28″
 • MOTOR: BAFANG 8FUN ELSŐ AGYMOTOR 250W
 • RÁSEGÍTÉS: 5 FOKOZATÚ, KORMÁNYRÓL VEZÉRELHETŐ
 • AKKU: PHYLION 36V 8,8 AH (PANASONIC CELLÁS)
Neuzer E-Trekking (női)

Női kerékpár

 • VÁZ: AL6061 ALU
 • MOTOR: MXUS XF06 ELSŐ AGYMOTOR 250W
 • RÁSEGÍTÉS: 5 FOKOZATÚ, KORMÁNYRÓL VEZÉRELHETŐ
 • AKKU: MXUS 36V, 11AH

Utánfutó

Elektromos kerékpár bérlése mellé lehetőség van kisgyermek szállító utánfutót kérni, amelyet a kerékpárhoz lehet rögzíteni, így a picik is részt vehetnek a túrán. Az utánfutóban kizárólag gyermekek szállíthatók. Az utánfutó használata díjmentes.

Close up vintage old bicycle seat

"Antik kerékpárok"

Korlátozott számban rendelkezünk régebbi, „hagyományos” kerékpárokkal is. Ezeket jelképes, 2000,- Ft/db/nap áron bocsátjuk rendelkezésre.

A kölcsönzés menete

Válaszd ki a számodra megfelelő kerékpárt és hogy hány darabra lesz szükséged.

Foglald le az időpontot.

A helyszínen a bérleti szerződést írod majd alá és 2 darab személyes okmányodat kérjük letétbe helyezni, valamint bank/hitelkártyádat bemutatni

 • 1 óra: 2500
 • 4 óra: 4000
 • 1 nap: 6000 (nyitástól zárásig)

Pilismarótról

Csapody Kinga mesés országjáró könyvsorozatának “Irány a Dunakanyar” című része pont a Pilismarót környéki sok-sok érdekes látványosságot mutatja be gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Hiszen Pilismarót a Dunakanyar szívében helyezkedik el. De nemcsak a turistalátványosságokhoz érdemes ellátogatni. 

Pilismarót központjából olyan titkos helyekre is eljuthatunk bringával, mint a Miklós-deák-völgyi halastavak (forrás) vagy a már 1880-ban álló Hoffmann-kunyhó turista szállás. Erről a pontról pedig gyalog folytatva vadregényes túraútvonalak indulnak a lélegzetelállító Hirsch-ormi kilátáshoz, Dobogókőre vagy a Rám-szakadékon keresztül Dömösre. 

De mind közül a legizgalmasabb a maróti Duna part, ami kb. 10 perc bringázás fejében hűs úszkálással és persze büféinek finomságaival hívogat.

A Tour de Hongrie 2020-ban is az Esztergom -Pilismarót-Dobogókő -Esztergom útvonalat választotta egy szakaszának. Az első etapban a biciklisek háromszor teszik meg az utat a két település között, Dobogókő érintésével. Elektromos biciklijeinkkel ti is bejárhatjátok az útvonalat és egy bajnokok lehettek az emelkedők legyőzésében. Az erdészeti aszfaltozott út árnyas fák között visz fel Dobogókőre, ahonnan Esztergomba lecsorogva, kb. 15 kilométerre fekszik Pilismarót. MIndenkit szeretettel várunk!

Íme a tavalyi esztergomi szakasz reklám videója:

Hoppááá!! Szeretettel ajánljuk a Hoppá!! Lángos-büfé isteni lángosait. Ági büféje hangulatos fedett kerthelyiséggel és mindig kedves kiszolgálással várja a vendégeit Pilismarót Dömös felöli végén, rögtön a főút mellett. Több információhoz a Facebook oldalukon juthattok: https://www.facebook.com/Hoppá-Lángos-büfé-1620248134718514/

 

Biztosan elfogult vagyok, de szerintem a pilismaróti Duna-part a Dunakanyar egyik legszebb strandja. Szemben a takaros Zebegényre és nyaralóira, a partról pedig éppen a kanyarra látunk, ami csalókán egy hatalmas hűs tónak látszatja magát. A feltöltött sekély strand az egészen piciknek is szuper pancsolós hely. A hagyományos strandos finomságokat a Könyvtár Büfé, a Party Menedék és a Limány Terasz 1703 szolgáltatja. Ez utóbbiban kenu bérlésre, a Könyvtár Büfében elektromos kishajó bérlésre van lehetőség. Keressétek őket és programjaikat a Facebookon, hiszen rendszeresen szerveznek élő zenés estéket is. Mi felváltva válogatunk étlapjukról 🙂

Dunakanyar – élménnyel töltve, szól az Ilovedunakanyar.hu beköszöntője. A honlapon a sok-sok látnivaló mellett, kiböngészhetitek a menő helyeket. Ahova a helyiek is járnak, méghozzá biciklivel.

Például ott van a visegrádi Duna mozi, a dömösi Luis vendéglő vagy ha nem akartok messzire tekerni a pilismaróti Hoppá büfé, híres töltött lángosával.

ilovedunakanyar.hu

Foglald le a bringát!

Kapcsolat

Kérdésed van? Üzenj nekünk vagy hívj! Telelfonszámunk: +36205742606.